WAAROM @MINIPLAN

“Wekelijks worden er taken uit mijn handen genomen die op het eerst zicht niet veel tijd vergen, maar toch wel uiterst belangrijk zijn dat ze op regelmatige tijdstippen gebeuren. Facturen opvolgen en waar nodig een herinnering versturen, zorgen dat de daar bijhorende BTW-attesten in orde zijn, inkomende facturen uploaden en aan de boekhouder bezorgen en ze klasseren. Doordat Diana deze zaken ter harte neemt, geeft mij dat de ruimte om meer tijd te besteden aan mijn werven.”

Tim Engels

Renovant

waarom @miniplan? Waarom @miniplan? DSC 5530 36 scaled
waarom @miniplan? Waarom @miniplan? DSC 5585 51 scaled

“Ik heb Diana leren kennen als een zeer gedreven persoon. Het is iemand die rustig overkomt en ook meteen je vertrouwen wint. Dit doet ze vooral door haar snelle aanpak, haar doorzettingsvermogen en de wil om voor haar klanten het beste te doen in elke situatie.”

Wouter Vanhove

Loopbaanboost

“Toen Diana de vraag stelde om een logo en website te ontwerpen had ik geen vermoeden dat ze alles al tot in de puntjes had voorbereid.
Het was dan ook met plezier dat ik deze opdracht voor haar uitvoerde."

Timmy Oliviers

Nytevision

waarom @miniplan? Waarom @miniplan? DSC 5491 29 scaled
waarom @miniplan? Waarom @miniplan? DSC 5385 3 scaled

"Diana handelt zeer snel en professioneel. Ik ken weinig mensen en bedrijven die zo accuraat te werk gaan. Een echte aanrader."

Beatrix Van Onsem

Absolutebe

Sigrid Thomas Stilfuld

Stilfuld

waarom @miniplan? Waarom @miniplan? DSC 5548 39 scaled