WIE IS @MINIPLAN

Wie is @miniplan DSC 5447 15 scaled

Hallo, ik ben Diana, een administratieve duizendpoot en geniet graag van de kleine dingen des levens. De rode draad door mijn leven is eenvoud.
De geur van versgebakken cake, genieten van koffie met familie en vrienden. Momenten die me, vaak onbewust, een explosie aan geluk brengen.

Het anderen comfortabel maken, dat is ook een ding van mij.

Net zoals in mijn privé, zorg ik ook op mijn werk er altijd voor dat men het goed en gemakkelijk heeft. Voor dat men het beseft, heeft is die stapel post weggewerkt, die facturen opgemaakt en dat lastige telefoontje gepleegd.

Na een 30-jarige carrière in dienstverband besloot ik om een doorstart te maken als freelance administratieve duizendpoot. Mezelf en andere kleine ondernemers gelukkig maken door administratie uit te voeren op kleinschalige basis.

Ervoor zorgen dat men na een dag hard labeur kan genieten van die welverdiende vrije tijd, dat is mijn grote doel. Ik ga graag met jullie op zoek naar de juiste oplossing om het administratieve gedeelte van jullie onderneming te verlichten. Zowel op verplaatsing, mijn werkplek of in jullie vertrouwde omgeving kan dit uitgevoerd worden.

Heb je een voorstel of zit je met een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik zorg graag voor een gepast antwoord en dito oplossing!